Barion Pixel

Plantart

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Zöldfal építés és karbantartás

Az egyetlen fal, ami nem elszigetel, hanem összeköt a természettel: vertikális kert otthonra és közösségi terekbe.

Milyen típusú zöldfalakkal dolgozunk?

Élő Zöldfal

Lenyűgöző, modern vertikális kert, ami megtölti a teret élettel: hatalmas javulást hoz a légkör minőségében, otthoni és munkahelyi környezetben egyaránt.
Bővebben >>

Zuzmó/Moha

Egyedileg elkészített dekoráció, tartósított növényekből, így nem igényel gondozást: bárhová telepíthető, bárhogyan formálható csak a képzelet szabhat határt!
Bővebben >>

Műnövényes Zöldfal

Élethű és gondozásmentes. Gyakorlatilag bárhová telepíthető, széles műnövényválasztékunknak köszönhetően, teljesen ügyfeleink elképzeléseihez alakítható.
Bővebben >>

Az élő zöldfal sokszínű előnyei

Okkal találkozhatunk zöldfallal a legmodernebb munkahelyeken: az élettani hatások és a dolgozók teljesítménye mellett, az impozáns látvány az ügyfelek, partnerek hangulatára is pozitívan hat.

Az üzleti életben döntő az első benyomás. Egyediség szempontjából az élő zöldfal adja a legnagyobb mozgásteret a növénydekorációk közül, mégis ez foglalja a legkevesebb helyet.

Új dimenziót ad a térnek, a falak közé beköltözik a természet.
Elrendezés szempontjából teljesen az egyedi elképzelésekhez alakítható a zöldfal: logó, egyedi forma és mintázat, sőt zöldoszlop is építhető.
Lenyűgöző látvány
Frissebb kollégák
Tisztább levegő
Élhetőbb munkahely
Élő zöldfal
Zuzmó/Moha
Műnövényes zöldfal

A Plantart élő zöldfala - innovatív vertikális kert

Sokféle zöldfal létezik, a Plantart egy olyan speciális kialakítást tesz lehetővé, amely számos előnnyel rendelkezik jelenleg a piacon fellelhető, egyéb zöldfalakhoz képest.

Moduláris kialakítás: gyakorlatilag bármilyen növény beültethető, illetve 30 cm felett bármekkora fal megalkotható, tetszőleges méretben és kialakításban: akár mozgatható vagy kültéri zöldfalat, zöldoszlopot is megépít csapatunk. Rugalmasan alakítható a rendszer - a növények egyenként is cserélhetőek, a teljes fal bontása nélkül.

Automata működés: saját öntözőrendszerrel, vízelvezetéssel és világítással rendelkezik, ezáltal kevesebb karbantartást igényel és hosszantartó, időtálló megoldás nyújt.

Élő zöldfal

Automata rendszer
Időtálló kialakítás
Hő- és hangszigetelés
Légtisztítás
Egyedi design

Zuzmó/Mohafal

Minden zuzmó és mohafalat egyedileg készítünk el, hogy hűen tükrözze ügyfeleink elképzeléseit. Tartósított növényi alapanyagokból, zuzmóból, mohából dolgozunk, amelyek nem igényelnek gondozást. Falaink kiegészíthetőek egyéb dekor elemekkel is: gombákkal, ágakkal, többféle anyagú, textúrájú és méretű keretekkel.

Színekben, formákban, kialakításban nagy alkotói szabadságot ad ez a könnyen alakítható alapanyag, akár logó is formázható belőle - csak a fantázia szabhat határt!

Zuzmó/Moha

Egyedi igényekre szabható
Bárhogyan formálható
Bárhova telepíthető
Gondozásmentes

Műnövényes zöldfal

A műnövényes zöldfal látványban hasonlít élő zöldfalainkhoz, ugyanakkor nagyobb a mozgástér a dekoráció elhelyezésénél. Gyakorlatilag bárhova telepíthető és széles műnövényválasztékunknak köszönhetően, teljesen ügyfeleink elképzeléseihez alakítható a kompozíció.

Egyszeri befektetés, nem igényel karbantartást, mégis impozáns látvánnyal ajándékozza meg az arra járókat.

Műnövényes Zöldfal

Élethű kialakítás
Gondozásmentes
Bárhova telepíthető
Kisebb helyet foglal
Egyszeri befektetés

Mivel emelkedik ki a Plantart élő zöldfal megoldása?

Ismerje meg modern, automata rendszerünk előnyeit!

Textiles zöldfal

Azonos víz- és talajigényű növények telepítése javasolt
Nagyobb karbantartási költség
Hetek, akár hónapok, mire gyökeresednek a növények
Nem alakítható rugalmasan a látvány
Alkatrész csere esetén a teljes falat bontani kell
Túlöntözés során kellemetlen szagokat bocsájthat ki

Plantart zöldfal

Gyakorlatilag bármilyen növény beültethető
Egyszerűbb karbantartás
Azonnal élvezhető a látvány
Teljesen ügyfelünk igényeire szabható
Teljes fal bontása nélkül szabadon alakítható
Növényenként állítható precíz öntözés
Plantart zöldfalat szeretnék

Referenciáink

Összes
Élő Zöldfal
Zuzmó/Moha
Műnövényes Zöldfal
Felmérés
Megismerjük ügyfeleink igényeit, felmérjük a tér adottságait
Tervezés
Megalkotjuk az összhangot a növény és az ügyféligények között
Kivitelezés
A belső teret lélegző élettérré alakítjuk
Karbantartás
Hosszú távra tervezünk, örökzöld megoldást adunk
Akikkel már együtt dolgoztunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi szükséges egy zöldfal megépítéséhez?
Az ügyfél oldaláról alapvetően csak egy falfelületre van szükség, mivel a zöldfal öntözését tartállyal és szivattyúval, a megvilágítását pedig speciális növénymegvilágító lámpával is meg tudjuk oldani. Így akár olyan helyre is tudunk telepíteni növényfalat ahol nincs vízkiállás, vízelvezetés és még fény sem.
Hogyan érdemes karbantartani egy zöldfalat?
A zöldfalak a legtöbb esetben el vannak látva egy automata öntözőrendszerrel és saját megvilágítással, azonban a növényeket tápoldatozni, metszeni és néha permetezni is kell. A technológiánknak köszönhetően a növények és az alkatrészek könnyen cserélhetőek, így egy növény megbetegedésekor az adott kaspót könnyen le tudjuk venni és a benne lévő növényt cserélni. A zöldfal karbantartása egy komplex feladat így akkor járunk el a legjobban, ha profi szakemberekre bízzuk. A karbantartás gyakorisága történhet heti, havi, vagy akár negyedéves rendszerességgel.
Mennyi idő megépíteni egy zöldfalat?
Egy zöldfal építési ideje több tényezőtől is függ, például, hogy mekkora zöldfalat akarunk, milyenek a helyiség adottságai, milyen kiegészítőket kér az ügyfél, stb. Általánosságban elmondható, hogy amennyiben az ügyfélnek még nincs konkrét elképzelése, akkor a felmérési és tervezési szakasz 1 vagy 2 hétig tart, a kivitelezés ütemezése után a zöldfal helyszíni építése 1 vagy maximum két nap alatt történik.
Milyen garanciát vállaltok a zöldfalra?
A zöldfal szerkezeti elemei alapvetően nagyon tartósak és hosszú éveken át jól működnek.
A növények azonban élőlények, így megesik, hogy megbetegednek és cserélni kell őket. Ezért találtuk ki a havi díjas karbantartási szolgáltatásunkat, ami mellett határozatlan ideig vállaljuk a garanciális javítást és növénycserét is.
Lehet gipszkartonra zöldfalat építeni?
Igen, lehet.
Mennyibe kerül egy zöldfal?
A zöldfal ára több tényezőtől is függ, mint például, hogy mekkora a zöldfal, hova helyezzük el és milyen kiegészítők kellenek hozzá. A zöldfalnak nagyobb kezdeti költsége van, mint az egyéb növénydekorációknak, azonban a lehetőségek is nagyobbak. Az élő zöldfalnak rengeteg előnye van a többi megoldással szemben, azonban olcsóbb megoldások is léteznek, mint például zuzmó/mohafal, vagy műnövényes zöldfal. Kérjen ajánlatot és értékesítőink segítségével megtaláljuk a közös megoldást, hogy a projekt benne maradjon az előre meghatározott keretben.
Mennyi levegőt szűr meg egy zöldfal?
Egy nagyobb zöldfal, növényösszetételétől függően éves szinten akár több mint 270 kg széndioxidot megköthet, közel 300 kg oxigént termel és a hatalmas levél felületének megfelelő port köt meg.
Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva
phone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram