Barion Pixel

Plantart

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Beltéri Növénydekoráció

Összhangba hozzuk a növények és ügyfeleink igényeit: kreatív növénykompozíciónkban a természet találkozik a művészettel!

Beltéri Növénydekoráció

Összhangba hozzuk a növények és ügyfeleink igényeit: kreatív növénykompozíciónkban a természet találkozik a művészettel!
Hogyan dolgozunk?

Belső térből élettér

Nagyszabású projektek és referenciák vannak a hátunk mögött, de a szemünk előtt mindig egy cél lebeg: újat, egyedit, megismételhetetlent alkotni.

Tervezés: Összhangba hozzuk a növény és az ügyféligényeket, művészi koncepciót alkotunk.

Kivitelezés: Amit közösen megálmodunk, azt meg is valósítjuk. Minden projektre felkészültünk: 30 év tapasztalat, nagy létszámú szakértői gárda, profi logisztikai háttér.

Karbantartás: Kérésre teljes körű, rendszeres növénygondozást biztosítunk, mert a teret nem elég megtölteni élettel, meg is kell őrizni a zöld környezet szépségét.

Szállodáknak
Irodáknak
Éttermeknek
Üzleteknek
Bároknak
Magánházaknak
Egészségügyi intézményeknek
Egyéb létesítményeknek
Felmérés
Megismerjük ügyfeleink igényeit, felmérjük a tér adottságait
Tervezés
Megalkotjuk az összhangot a növény és az ügyféligények között
Kivitelezés
A belső teret lélegző élettérré alakítjuk
Karbantartás
Hosszú távra tervezünk, örökzöld megoldást adunk
Miért fontos a szakszerű növénygondozás?

Nálunk minden zöldebb

Prémium növénydekorációink, zöldfalaink lenyűgöző látványt nyújtanak és új dimenziót adnak a térnek, de ez csak akkor lesz tartós, ha cserébe megkapják a rendszeres és professzionális gondoskodást.

Teljes körű, rendszeres és szakszerű növénygondozást biztosítunk. A titok a szakértelem és a ráfordított idő - ez tapasztalatot és teljes emberi kapacitást igényel. Szerencsére csapatunk ebben a legjobb: profi kezekben minden zöldebb!
Öntözés
Tápoldatozás
Növényvédelem
Metszés
Növénycsere
Portalanítás
Akikkel már együtt dolgoztunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen növényt vagy kaspót érdemes választani?
A növény és kaspó választásakor, két szempontot érdemes mindenképp figyelembe venni: lakberendezési szempontból mi illik a térbe, valamint milyenek a hely adottságai, és ez alapján milyen növényeket lehet elhelyezni ott. Mivel tudjuk, hogy ezt könnyebb mondani, mint csinálni, ezért projektmenedzsereink és áruházi kertészeink egy felmérés után segíteni tudnak a tökéletes dekoráció kiválasztásában. Végeredményben az a legfőbb szempont, hogy olyan dekorációt válasszunk, ami maximálisan elnyeri ügyfeleink tetszését.
Melyik növény szűri meg a legjobban a levegőt?
Alapvetően minden növény szűri a levegőt és minden növény bocsát ki oxigént, így bármilyen növényt is választ ügyfelünk, azzal javítani fogjuk a helyiség légkörét. Azonban vannak növények, amelyek valóban nagyobb mennyiségű gázt tudnak megmozgatni, ezt a legjobban a növény leveleinek a méretéből tudjuk megállapítani. Minél nagyobb a növény levele annál több levegőt tud kiszűrni, és annál nagyobb felületen tudja megkötni a port is.
Hogyan érdemes öntözni a növényeket?
Egy növény öntözése több tényezőtől is függ, így nehéz általánosságban meghatározni, hogy mennyi vízre van szüksége a növénynek. A növény vízigénye folyamatosan változik akár hónapról hónapra is, mivel az függ a növény fajtájától, korától, méretétől, a helyiség hőfokától, páratartalmától, a fény mennyiségétől, valamint az évszaktól is. A legjobb tanács, hogy figyeljük növényünk viselkedését és a föld nedvességét. Próbáljuk meg rendszeresen öntözni a növényeinket és figyeljünk arra, hogy ne öntözzük túl, mivel ez a leggyakoribb oka a beltéri növények pusztulásának. Amennyiben nagyobb mennyiségű növényünk van érdemes igénybe venni egy profi szakember segítségét.
Milyen növényt lehet választani, ha kevés vagy egyáltalán nincs fény?
Vannak sötétség tűrő növények, mint például az agglegény pálma azonban az összes növénynek szüksége van valamennyi fényre. Amennyiben egy helyiségben egyáltalán nincs természetes fény, műnövényekkel vagy speciális növénymegvilágító lámpákkal tudjuk megoldani a helyzetet.
Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva
phone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram