Barion Pixel

Plantart

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Parkfenntartás

Ápolunk és védünk: kertgondozás és 
növényvédelem a színtartó zöldfelületekért!
Magánkertek
Irodaházak
Bevásárlóközpontok
Szállodák
Egyéb megoldások
Teljes körű kertgondozás

Magánkertek

Teljes mértékben alkalmazkodunk a családok ritmusához, profizmusunk egyik ismérve a rugalmasság. Különös figyelmlet szentelünk arra, hogy a kisgyermekeket és a háziállatokat mindig biztonságban tudjuk, ezért a legkímélőbb permetszereket használjuk, maximális körültekintéssel.

Vállaljuk a kert tavaszi csinosítását, szezonális -, balkon- és egynyári növények beszerzését, ültetését, teraszok dekorációját, egyedi igényekhez alkalmazkodva.
Teljes körű kertgondozás

Irodaházak

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a munkahelyekhez tartozó zöldfelületek karbantartásában. A hangos, csak géppel végezhető munkálatokat igyekszünk az irodai munkaidő megkezdése előtt befejezni (reggel 6-8 között). Ügyfeleinkre partnerként tekintünk, ezért figyelünk a folyamatos, egyértelmű kommunikációra, az egyedi igények figyelembe vételére.
Teljes körű kertgondozás

Bevásárlóközpontok

A terület méretétől függően igény szerint állandó, szakmailag jól képzett, stabil, önálló szakembert biztosítunk, aki egész évben, folyamatos jelenléttel tartja rendben a területet.

Kollégánk és az üzemeltető között elengedhetetlen a napi kommunikáció és a jó kapcsolat, melyre mindig különös tekintettel vagyunk.
Teljes körű kertgondozás

Szállodák

Tetőteraszok, kerthelységek teljeskörű karbantartását és növényesítését is vállaljuk, fokozottan figyelve arra, hogy a munkavégzés láthatatlan maradjon és, csak az eredmény legyen látványos. Ezért a zajjal járó munkálatokat a vendégek igényeihez mérten napközben, kijelölt idősávban végezzük. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk szállodák kertgondozásában, ezért első helyen szerepel nálunk a szoros kapcsolattartás a szállodaigazgatóval, a műszaki vezetővel - tudjuk, hogy ez alapfeltétele a gördülékeny és hatékony munkavégzésnek!
Teljes körű kertgondozás

Egyéb megoldások

Éttermek és egyéb közösségi terek, parkok gondozását is vállaljuk, 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a növényápolásban, minden ügyféligénynek és egyedi kihívásnak megfelelünk. Profizmusunk alapja a szakmai alázat, a rugalmasság, a gyors és egyszerű kommunikáció.

Szakértő kezekben minden zöldebb

Szakképzett munkatársaink napi, heti rendszerességgel, vagy más, egyedileg egyeztetett rendszerességgel vállalják a parkfenntartást. Minőségi géppark segítségével, válogatott alapanyagok felhasználásával biztosítjuk, hogy a fű mindig az Ön oldalán legyen zöldebb.
  • Zöldterületek rendszeres karbantartása
  • Gyepszőnyegezés, gyepfelületek ápolása
  • Növényvédelmi, gyomirtási és fakivágási munkák
  • Kertépítés és kertgondozás
  • Időszakos felújítási és telepítési munkák
Felmérés
Megismerjük ügyfeleink igényeit, felmérjük a tér adottságait
Tervezés
Megalkotjuk az összhangot a növény és az ügyféligények között
Kivitelezés
A belső teret lélegző élettérré alakítjuk
Karbantartás
Hosszú távra tervezünk, örökzöld megoldást adunk
Akikkel már együtt dolgoztunk

Referenciáink

Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek érdemes igénybe venni a kertfenntartást?
Akár mi építettük a kertjét, akár csak új otthonába költözött, amely mellé egy kertet is kapott, akár csak beleunt a kert gondozásába vagy kevesebb az ideje, mi szívesen levesszük a válláról a terhet és vigyázunk kertjére. Kertész csapatunk saját autóval, gépekkel érkezik a helyszínre, hogy rendbe tegye a területet.
Mi a kertfelmérés menete?
Egy előre egyeztetett időpontban érkezünk, hogy megtekinthessük a területet és felmérjük az igényeket, majd ezen információk alapján elkészítjük árajánlatunkat, amit e-mailben küldünk el Önnek.
Lehet kérni kertátalakítást vagy bővítést is?
Sokszor merül fel az igény, hogy bizonyos kertrészeket átalakítsunk, az öntözőrendszert bővítsük és új növényeket telepítsünk. Nagyon szívesen vállaljuk ezen feladatokat, melyekre az egyeztetések után külön ajánlatot adunk.
Milyen gyakorisággal lehet kérni a kertfenntartást?
A fenntartásokat megállapodás szerint végezzük, melynek gyakoriságára a felmérés során és tapasztalataink alapján javaslatot teszünk. Intenzív (öntözőrendszerrel ellátott) kerteknél, ahol jelentős a gyepfelület mindenképp heti fenntartást javaslunk.
Lehet kérni kertek tervezését is?
Kisebb kertek tervezését el tudjuk vállalni. Igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva
phone-handsetchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram