Barion Pixel

Plantart

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Virágkötészet

Virágkötészeti kompozícióinkat a szakmában magasan elismert virágkötő mesterünk irányításával tehetséges, tapasztalt virágkötő kollégáink készítik el, nagyszabású referenciaprojektekkel a hátuk mögött.

Szakértelemmel egybekötve

Cégek és hotelek
Rendezvények
Esküvők
Helyhez kötve

Cégek és hotelek

Szálloda dekoráció szolgáltatásunk a legjelesebb ötcsillagos hotelek között talált elégedett, rendszeres megrendelőre.

Virágaink díszítik a Marriott, FourSeasons Gresham Palota és a Sofitel lobbyját, dekorációinkat találja több Accor Hotelben, karácsonyi dekorációinkkal ünnepel a Boscolo New York Palota, a Marriott és a Prestige Szálloda.
Alkalomhoz kötve

Rendezvények

Művészi igényességgel tervezzük meg és készítjük el a megfelelő enteriőrhöz, alkalomhoz illő virág kompozíciókat, dekorációkat. Rugalmasan reagálunk a váratlan, egyedi kihívásokra és kérésekre: nagyszabású projektek vannak már a hátunk mögött, mindenre felkészültünk.

Zöldfallal, bérelhető növényekkel és kaspókkal is ki tudjuk egészíteni a dekorációt, az országban egyedülálló termékválasztékkal rendelkezünk.
Összekötve

Esküvők

A nagy napon is számíthat ránk: tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik, ezért egyedi virágkompozícióinkat úgy alkotjuk meg, hogy pontosan illeszkedjenek elképzeléseihez.

Sokan a különböző katalógusokban, magazinokban látott esküvői csokrokhoz, dekorációkhoz igazodnak - mi azt valljuk, hogy ez a nap megismételhetetlen, ez tükröződik vissza alkotásainkban is.
Profi kezekben

Megyer Éva

Virágkötő mesterünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a diplomáciai, szállodai és elegáns éttermi környezetben történő munkavégzésben.

A botanikai stílus elkötelezett híve: főleg természetes anyagokat használ virágkompozícióiban, modern letisztult hangulatot kialakítva ezáltal. Művészetét a naturalizmus, a precizitás, az ötletesség és az egyediség jellemzi. Mindenben a harmóniára és az egyensúlyra törekszik: munkáiban a formák, a textúrák és a színek egymást erősítik.
Akikkel már együtt dolgoztunk

Növénykölcsönzés

Kiállításokra, kölcsönzésre is a legmagasabb minőségű dísznövények közül választhat, hogy azok a legapróbb részletekig igazodjanak az esemény, vagy stand stílusához, hangulatához.
Élmény, ami összeköt

Virágkötészeti workshop

Tökéletes program csapatok összekovácsolásához, partnertalálkozók szórakoztató programpontjára. A résztvevők (min. 15 fő/workshop) a megrendelő saját helyszínén minden előzetes tudás nélkül részt tudnak venni. A program ideje alatt megismerhetik a különböző virágkötészeti technikákat, stílusokat, hangulatokat.

Alap csomag

  • 2 óra, 1 db készítmény
  • Választható téma: nyári parti, halloween, őszi dekoráció, advent.
Ár: 15.900 Ft + áfa/fő
Érdekel

Extra csomag

  • 3 óra, 2 db készítmény
  • Választható téma: nyári parti, halloween, őszi dekoráció, advent.

Ár: 21.900 Ft + áfa/fő

Érdekel
Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram