Barion Pixel

Plantart

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

 

 

Hogyan lehet ön is viszonteladó partnerünk?

 

 

Lépések:

 


Kapcsolatfelvétel:

 

Fehérvári Anikó

+36 30 380 4261

fehervari.aniko@plantart.7digits.net


Személyes megbeszélés:

Egy rövid kötetlen beszélgetés folyamán szeretnénk önnel és cégével megismerkedni, valamint bemutatni termékpalettánkat.


Elbírálás:

Fontosnak tartjuk, hogy viszonteladó partnereink az általunk képviselt prémium márkákat igényesen a gyártóktól is elvárt magas színvonalon mutassák be, értékesítsék tovább.

 

Minimum feltételek:

A cég fő tevékenységi körének tartalmazni kell az alábbiak egyikét:

 

Az első vásárlás értékének el kell érnie a nettó 500.000 Ft-ot, valamint az éves vásárlásnak meg kell haladnia a 2.000.000 Ft-os összeget.

 

Ha a regisztrációt követő 1 éven belül a vásárlások nettó értéke nem haladja meg a 2.000.000 Ft-ot (késedelem nélküli megfizetett termékek vásárlására vonatkozó számla- összegek éves összesített értéke), abban az esetben az ügyfél elveszítheti a viszonteladói státuszát.

Az ÁSZF és ezen kiegészítő vásárlási feltételeket az Üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja; az ebből eredő károkért felelősséget nem vállal.

 

Kérjük, a regisztrációhoz csatolja a cégbírósági végzést, hivatalos igazolást és az általunk kiküldött, és a partner által kitöltött ügyfél regisztrációs adatlapot!

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram